top of page
Ostehuset påske 2021 © Fotograf Siv Sivertsen-160_edited.png

Food & Fun:
Det glade langbord
by Benoit Wits 

kirsebær illustrasjon.png

Food & Fun:

Det glade langbord by Benoit Wits 

Fredag 23. februar

Bli med på Stavangers nyeste kulinariske eventyr, Food & Fun! Fra 21. til 24. februar 2024 samles verdens fremste kokker i byen, og Stavanger blir sentrum for en gastronomisk fest der topprestaurantene møter Rogalands beste råvarer.

Stavanger, kjent for sine førsteklasses spisesteder, og Rogaland, berømt for kvaliteten på sine råvarer, slår seg sammen for å presentere Food & Fun for aller første gang. Dette er en unik mulighet til å oppleve hvordan verdenskjente kokker setter sitt eget preg på matopplevelsene i denne spennende byen.

Den 23. februar inviterer vi deg til å delta ved vårt Glade Langbord, der vi gir deg en smakfull opplevelse satt sammen av ingen ringere enn Benoit Wits. Selv om Benoit dessverre ikke vil være til stede denne kvelden, har våre dyktige kokker fordypet seg i hans kulinariske verden for å gjenskape hans meny som får frem hans unike smaker og teknikker.

Vi lover deg de samme førsteklasses råvarene som Benoit Wits ville brukt, og gjennom denne kvelden vil du bli tatt med på en kulinarisk reise inspirert av hans gastronomiske arv. Dette er din sjanse til å oppleve smakene som har gjort Benoit Wits til en anerkjent mester innen matlaging.

Vårt Glade Langbord den 23. februar blir en anledning til å dele gode øyeblikk rundt maten og oppdage de kulinariske høydepunktene som Food & Fun har brakt til Stavanger. Vi garanterer en smaksrik opplevelse som feirer både lokale råvarer og verdenskjente kulinariske tradisjoner.

Bli med oss for en uforglemmelig aften der maten blir en hyllest til Benoit Wits og et bevis på hvordan kulinarisk lidenskap kan skape magi ved vårt Glade Langbord.

 

Velkommen til en kveld fylt med smak, glede og gastronomisk utforskning! 🍽️🌟

850 kr per person.

bottom of page