top of page
IMG_5127.JPG

SMAKSKLUBBEN

- bli kjent med våre leverandører og smak deres produkter!

Bli med å ring julen inn!

Velkommen til Ostehuset sin Smaksklubb! En kveld som skal gi deg en god mulighet til å utforske og oppleve vårt varierte utvalg av produkter og sortiment. Du vil få muligheten til å møte lokale produsenter og oppleve deres produkter med smaksprøver. Vårt kjøkken er åpent så dere kan kombinere kvelden med en middag og noe godt i glasset hos oss om dere ønsker det. 

Dato: 06. desember Tid: 19.00 Sted: Ostehuset Øst

Program for kvelden: 

Hanne og Tom blir med å ringer julen inn!

Velkomst: Vi åpner dørene kl. 19.00. Starter med et glass ved ankomst som er inkludert i prisen (inkludert i billettprisen på kr 100,-) det blir visesang fra Olav Larsen!

Se, smak og handle: Dette er din mulighet til å utforske, smake og handle i fred og ro. Få råd og tips direkte fra produsentene selv.

Vi gleder oss til å tilby deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Det blir en kveld med god mat, hyggelig selskap og muligheten til å handle produkter du vil elske.

Vennligst reserver din plass i forkant for å sikre at vi har nok plass og produkter til alle. Arrangementet har et begrenset antall plasser, så først til mølla gjelder.

Vi ser frem til å dele denne smakfulle opplevelsen med deg og ønsker deg velkommen til Ostehuset på Øst!

bottom of page