top of page

Selskapsmeny i Stavanger – Skap minner med fantastisk mat

En stor anledning fortjener en uforglemmelig ramme og mat som gjestene snakker om lenge etterpå. Enten du planlegger konfirmasjon, jubileum, dåp eller en viktig firmamiddag, er menyen selve hjertet i feiringen. Hos Ostehuset brenner vi for å skape smakfulle opplevelser som løfter ditt selskap fra hyggelig til fantastisk. Vi tar hånd om maten, slik at du kan fokusere på gjestene og øyeblikket.

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.

Hvorfor velge selskapsmat fra Ostehuset?

Vi vet at ingen selskaper er like. Derfor kombinerer vi vår erfaring med en fleksibel tilnærming for å levere den perfekte matopplevelsen for akkurat deg.

  • Sesongens beste råvarer: Våre kokker komponerer menyer basert på de beste lokale og sesongbaserte råvarene. Dette sikrer en fersk, levende og smaksrik opplevelse.

  • Skreddersøm og fleksibilitet: Se på menyene våre som et utgangspunkt. Vi elsker å tilpasse retter, ta hensyn til allergier og skreddersy en pakke som passer dine ønsker og ditt budsjett.

  • Levert som catering eller i våre lokaler: Vi kan levere komplett selskapsmat som catering rett hjem til deg eller til ditt leide lokale i Stavanger-området. For mindre, intime selskaper kan vi også dekke på i våre hyggelige lokaler i Stavanger Øst.

  • Trygghet og erfaring: Med over 20 års erfaring med mat til store og små begivenheter, kan du være trygg på at både kvalitet og logistikk er i de beste hender.

La oss planlegge ditt selskap sammen!

Er du klar for å ta neste steg? Vi sitter klare for å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte menyen for din store dag. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og et skreddersydd tilbud.

Vår selskapsmeny for høsten 2025

Komponer din perfekte 3-retters meny ved å velge én forrett, én hovedrett og én dessert fra våre nøye utvalgte retter.

3-RETTERS MENY KR. 675,- PER PERSON

 

 

FORRETTER

  •  

    Stekt gravet laks: Serveres med potetsalat, sennepskrem og ristet rugbrød.

     

    (Allergener: fisk, hvetemel, rugmel, melk, egg, sennep og sulfitt)

  •  

    Skalldyrsuppe: Med dagens fisk, friske grønnsaker og en smaksrik urteolje.

     

    (Allergener: fisk, skalldyr, melk og selleri)

  •  

    Røkt andebryst: Balanseres med en nydelig chevrekrem, tyttebær og en frisk urtesalat.

     

    (Allergener: melk)

  •  

    Rødbetcarpaccio: En vegetarisk favoritt med salat på ferskost og ristede hasselnøtter.

     

    (Allergener: melk og hasselnøtt)

 

HOVEDRETTER

  •  

    Kalveculotte: Med konfitert potet, krem av ristet sellerirot, glaserte gulrøtter og rødvinssjy.

     

    (Allergener: melk, selleri og sulfitt)

  •  

    Stekt kveite fra Hjelmeland: Toppet med parmesan og urter, servert med potetkrem, friske grønnsaker og skalldyrsaus.

     

    (Allergener: fisk, skalldyr og melk)

  •  

    Grillet hjortefilet: Akkompagnert av potetsylinder, krem av karamellisert kålrot, rips og en delikat portvinssaus.

     

    (Allergener: melk, selleri og sulfitt)

  •  

    Grillet kålrot: Et spennende vegansk alternativ med potetkrem, pastinakk, chilicrisp, syltet løk og urtesaus.

     

    (Allergener: cashewnøtter)

 

DESSERTER

  •  

    Eple og mandelcrumble: Serveres med høstens bær og vår egen vaniljeis.

     

    (Allergener: mandler, hvetemel, egg og melk)

  •  

    Sitronkake: Med vaniljekrem, merengue og en frisk bringebærsorbet.

     

    (Allergener: mandler, hvetemel, egg og melk)

  •  

    Sjokoladeterte: Med en spennende kombinasjon av syltet pære og kokosis.

     

    (Allergener: hvetemel og sulfitt)

Ostehuset_Neg_Blå.png

Våre åpningstider:

mandag til fredag

08:00 - 18:00

lørdag og søndag

09:00 - 18:00​

Våre kokker har satt opp en meny av våre favorittretter

og du kan velge noe godt å drikke fra vårt vinkart

Ostehuset Øst

Tlf. 51 86 40 10

Ryfylkegata 30, 4014 Stavanger

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page