top of page

Konfirmasjon -Mat til fremtidens helter! 

Vi har i 25 år vært stolte av å tilberede deilige måltider for fremtidens helter! Som konfirmantene selv er vi også dedikerte til å gjøre vårt beste for å feire denne spesielle tiden i deres liv.

Enten konfirmanten er av den bevisste typen eller ønsker en meny som tilfredsstiller ulike behov, har vi løsningen for dere. Vår grønne meny er spesielt tilpasset for de som ønsker et mer miljøvennlig og bærekraftig alternativ. Den inneholder en rekke fristende retter som vil glede både ganen og samvittigheten.

Men hvis noen av gjestene ønsker å blande inn mer varierte valg, frykt ikke! Vår meny er allsidig og kan tilpasses for å imøtekomme alle preferanser og diettkrav. Vi sørger for at ingen går sultne eller skuffede fra bordet.

Vi oppfordrer deg til å utforske vår spennende meny og ta kontakt med oss for å legge inn din bestilling. La Ostehuset være vertskapet for en minneverdig og velsmakende konfirmasjonsfeiring!

Kontakt oss i dag for å planlegge ditt arrangement og la oss sammen skape magiske øyeblikk for konfirmanten og gjestene!

Konfirmasjonskake konfirmat mat
bottom of page