top of page
Ostehuset - Byauk_fotograf Siv Sivertsen-149.jpg

Vill Vekst Aften
sanking + 3 rettes middag

Vill Vekst Aften

med Kristine Enger, nyttevekst kyndig,
Alex Lindberg kulinarisk artist og ernæringsfysiolog & Tom Helge Sørensen

Et måltid kan være en opplevelse i seg selv, nå tar vi det lengre og gir deg noe helt nytt.  Vi inviterer deg med på Vill Aften.

På Vill aften tar vi deg først med på en villmat vandring som lar deg få utforske lokale ville planter som kan brukes til mat. Det blir en fascinerende tur der du ikke bare vil tilegne deg ny kunnskap, men også får bygget opp appetitten.

Etter villmat vandringen får du en varm velkomst på Ostehuset på Hinna. Der vil du tilbringe en fantastisk kveld videre i gode samtaler langs et stort bord, mens du nyter en 3-retters meny eksklusivt tilberedt for kvelden. Du vil også få mulighet til å smake på ulike oster med tilbehør laget av ville planter. Du får med deg et hefte som hjelper deg å huske den nye kunnskapen du har skaffet deg. Velkommen til en annerledes og minnerik kveld. 

Det er Kristine Enger (nyttevekstkyndig), Alex Lindberg (kulinarisk artist og ernæringsfysiolog) og Tom Helge Sørensen (Ostehuset) som sammen arrangerer kvelder der gjestene får oppdage ville planter, nyte deilig og uvanlig mat, engasjere seg i hyggelige samtaler og får ny kunnskap og nye forbindelser.


Vill Aften - sanking + 3 retters

- pris per person: kr. 1190,-


7. september kl 18:00 – 22:00

 

Kvelden starter med oppmøte på Vaulen Badeplass kl. 18.00
og fortsetter på Ostehuset på Hinna.

liten Ostehuset - Byauk_fotograf Siv Sivertsen-147.jpg
bottom of page