top of page
Ostehuset - Byauk_fotograf Siv Sivertsen-149.jpg

BENOIT WITZ
X
OSTEHUSET

FOOD & FUN 2024

Bli med på Stavanger sin nye restaurantfestival - i samarbeid med Gladmat får vi besøk av Benoit Witz
- 21-22 februar og du er invitert!

Stavanger har topprestaurantene, Rogaland har toppråvarene, og nå er toppkokker fra hele verden på vei til byen for å sette sitt eget preg på matopplevelsen. Resultatet opplever du på Food & Fun, som arrangeres for første gang fra 21. – 24. februar 2024.

 

Vi på Ostehuset er så heldige å få besøk av Benoit Witz. Han er oppvokst på en gård i Alsace, har en imponerende karriere som inkluderer arbeid under Paul Bocuse og Alain Ducasse. Han bringer sin ekspertise til Ostehuset, og har med seg lokale smaker fra Provence – hvor han driver Jardin Secret på et historisk hotell. Restauranten er utmerket med grønn stjerne for bærekraft. Hver morgen henter han egen dyrkede urter og spiselige blomster fra den vakre hagen til matlagingen. Benoit er godt kjent med Hanne og Tom fra sine reiser til Provence og sammen deler de verdier rundt mat og bærekraft.

- pris per person: kr. 900,-


21. & 22. februar - limit plasser!

bottom of page